Se rup macaroanele - daca sunt lungi - si se fierb al dente in apa cu sare. Sunca se taie cubulete. Prazul curatat si taiat rondele se prajeste putin in untul incins. Se bat ouale cu laptele si se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si - eventual - cu mirodenii. Se amesteca macaroanele scurse cu sunca si cu prazul si se rastoarna intr-o forma unsa, rezistenta la foc. Se toarna deasupra ouale + laptele, se presara cu pesmet si bucatele de unt si se lasa sa se coaca in cuptorul incins la 200ş, circa o ora si 20 de minute. Se servesc cu sos de rosii.
Atentie: in loc de praz, puteti folosi mazare (eventual congelata) sau buchetele de broccoli fierte in prealabil.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii