Se pun biscuitii intr-un vas mai maricel, se toarna laptele si se lasa un pic la inmuiat, iar dupa ce se inmoaie, se farama bine de tot.
Ouale se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 5 minute (se formeaza o spuma mai consistenta). Dupa ce s-a format spuma, se toarna peste biscuitii faramati, se amesteca bine, apoi se pun esentele si zaharul vanilat, se amesteca si se adauga in tava de copt unsa cu ulei si un pic de faina. Dupa asta, se pune rahatul taiat cubulete sau felii si se orneaza cu dulceata de cirese.
Se baga la cuptor (incins prealabil la 150 grade) la foc mic, se verifica cu scobitoarea pana cand aceasta iese curata din aluat
Se orneaza deasupra cu zahar pudra
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii