Intr-o tigaie de teflon se pune putin ulei si se prajeste ceapa tocata si ardeiul tocat si se lasa sa se moaie putin,se adauga si ardeiul iute,si oregano.
Se lasa sa se raceasca si se adauga patrunjelul tocat.
Intr-un vas se bat ouale si se adauga brinza dupa care ceapa si ardeiul si la urma faina,deasemeni faina alba,praful de copt si iaurturile.
Se amesteca bine sa nu aiba cocoloase si se toarna intr-o tava de budinca unsa cu putin unt.
Se coace la 180-190 de grade (cuptorul incalzit dinainte)aproape 35 de minute.
Este o budinca gustoasa asemeni malaiului numai ca sarat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii