Amestecaţi făina cu ceaşca de apă apoi turnaţi-o încet peste laptele clocotit. Lăsaţi pe foc domol 20 de minute. Adăugaţi zahărul, untul şi coaja de lămâie. Amestecaţi şi lăsaţi vasul la rece. Când compoziţia este abia călduţă, adăugaţi nucile, biscuiţii, 2 gălbenuşuri şi 2 albuşuri bătute spumă. Turnaţi compoziţia într-o formă unsă şi coaceţi o oră la cuptor (potrivit de cald).
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii