proces tehnologic;
se iau cele trei felii de somon se da forma unui trandafir din fiecare felie de somon fume si se aseaza in farfurie,din foietajul de placinta se fac trei cornete care se introduc in cuptorul incins pt rumenire.
dupa ce s-a rumenit fo-etajul acesta se pune la racit pt a-l umple dupa aceea cu icrele pe care le avem pregatite,si le asezam pe felii de lime.
oualele de prepelita le punem la fiert circa trei minute dupa care le curatam cu grija fara a le deteriora.
mod de prezentare si servire;
dupa ce am pregatit toate acestea,vom lua o farfurie de gustare pe care vom monta cei trei trandafiride somon sub forma unui buchet,linga el vom pune cele trei cornete din foietaj umplut fiecare cu cite un fel de icre,
,oualele de prepelita le vom decora cu mararul verde si putin caviariar,din brinza topita vom face o avelina in spatele trandafirilor.
se serveste cu toast prajit
si lamiie.
pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii