bucatini alla matriciana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lg ulei masline
  • 200g kaizer taiat bucati
  • o ceapa mica
  • 500gbulion
  • sare
  • piper negru
  • 320g bucatini(spagheti)

Mod de preparare

se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic.se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde,apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt.Se adauga bulionu si se lasa pe foc cca 15min.Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pt alte 10min.Se sareaza si se pune piper dupa gust.Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul .pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise