Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se rumenesc (dupa preferinta). Cand se scot din cuptor se ung cu catelul de usturoi si cu untul (margarina sau uleiul de masline), dar nu prea mult. Acum se presara cubuletele de rosii.
Se aseaza frumos pe o farfurie si daca doriti puteti presera putin partunjel tocat pentru a da culoare si a face mai apetisanta gustarea!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii