Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la fiert, impreuna cu putina sare si doua linguri de otet.
Puneti o tigaie pentru grill la incins, adaugati sparanghelul taiat in doua, asezonat inainte si lasati in jur de doua trei minute pentru a se auri. Dati la cuptor pentru a se pastra cald.
Cand apa incepe sa fiarba, dati focul la mic si formati un formati un vartej in apa cu ajutorul unui tel. Adaugati ouale pe rand, scoase din coaja, in mijlocul vartejului, pentru ca albusul sa nu se intinda peste tot in oala. Dupa doua-trei minute, cand acesta s-a fiert, dati intr-un recipient cu apa rece cateva secunde, apoi puneti pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa.
Dati la toast feliile de paine. Pe fiecare felie puneti somon, 6 fire de sparanghel si cate un ou. Asezonati, stropiti cu zeama de lamaie si putin ulei si presarati marar.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii