Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse intre ele. Cu grija se unge fiecare felie in parte cu unt. Se taie rosiile in felii rorunde, iar ceapa pe lung. Apoi intre fiecare felie se pune o felie de branza, 2 feliute de kaizer, o felie de sunca, 2 felii de rosie si putina ceapa. Dupa ce au fost adugate toate ingredientele, franzela se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pentru 10-15 minute la 180 gr. Dupa ce a expirat timpul, se scoate din cuptor, se indeparteaza folia de aluminiu si se presara pe deasupra cascavalul ras, dupa care se mai baga 4-5 minute la cuptor, pentru ca franzela sa devina crocanta. Pofta mare!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii