Bruschetta

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • De baza: paine
  • usturoi
  • ulei de masline
  • condimente (sare
  • piper)

Mod de preparare

Taiati painea in felii late si prajiti-o. Frecati usor feliile cu un catel de usturoi taiat, apoi stropiti-le cu ulei de masline. Condimentati cu sare si piper dupa gust.

Alte variante:

Dupa ce ati prajit painea si a-ti uns-o cu usturoi, frecati-o cu o rosie foarte coapta. Sau puteti sa inlocuiti rosia cu o pasta de tomate condimentata cu sare, piper si busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise