Tai felii subtiri din bagheta,apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Crema de branza: intr-un bol freci branza cu smantana si sarea.Speli mararul si il tai marunt apoi il adaugi peste branza. Crema de ficat: amesteci pateul cu 1/2 maioneza,adaugi mararul tocat marunt.Condimentezi cu sare si piper. Crema de ciuperci: tai ciupercile marunt.Intr-un bol pui restul de maioneza,usturoiul taiat marunt si ciupercile.Amesteci. Pentru chiftelute: dai prin masina carnea,ceapa si felia de paine inmuiata in apa.Condimentezi cu sare si piper.Faci chiftelute mici,pe care le prajesti in ulei incins.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii