Se lasa aluatul la dezghetat si intre timp taiem rosiile si mozzarella in cubulete mici.Tocam verdeata si o amestecam cu uleiul de masline,usturoiul zdrobit, branza de vaca rasa si oul batut.Se taie discuri mici din aluat cu o forma de plastic sau cu gura uni pahar.Se incinge cuptorul bine.Se aseaza cate un disc de aluat in tava cu forme de briose.Pe fiecare disc punem o jumatate de lingurita din sosul verde din verdeturi cu ulei si usturoi, apoi deasupra presaram cubulete de mozzarela si de rosie si cand umplem toate formele bagam la cuptor si lasam sa se rumeneasca.Presaram apoi putin cimbru uscat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii