Dupa ce ati decongelat crevetii ii curatati si pulpa o treceti prin faina si prajiti rapid intr-o tigaie incinsa cu o lingura sau 2 de ulei.Adaugati vinul si lasati sa se evaporeze la foc mare.Scoateti crevetii si tinetii in cald.In aceeasi tigaie puneti alte 2 linguri de ulei si la foc mic prajiti usturoiul si ceapa taiata fin dupa adaugati rosiile taiate in jumatati si ierburile aromate ,sare si piper si ridicati flacara si lasati sa se formeze un sosulet bun peste care adaugati si crevetii.Intre timp prajiti in cuptor feliile de paine.Abia scoase din cuptor intindeti preparatul de creveti si serviti la masa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii