Bruschete de toamna. Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios :)
Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios :) Pot fi luate si la pachet. Ingredientele sunt pentru 4 persoane (am considerat cate 2 bruschete de persoana).
Mod de preparare:
Intr-un castronel se bat 2 oua, se rade putina branza, se adauga smantana si putina sare si se amesteca.
Se taie o bagheta in 4, apoi fiecare parte se taie pe jumatate. Am pregatit 8 bruschete. Pe fiecare se pune din amestecul de branza, se orneaza cu masline, cate o felie de rosie si una de cascaval, fasii de ardei gras si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 20 de minute sau pana se rumenesc. Ies destul de crocante, dar sunt delicioase.
Timp: 20min;
Portii: 4
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/09/bruschete-de-toamna.html
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii