Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios

Ingrediente

  • cca. 10 felii de paine toast de secara
  • 100 g burta de somon afumat
  • 50 g somon afumat
  • 100 g crema de branza,
  • 1/2 ceapa,
  • 5 linguri capere

Mod de preparare

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim toastul pentru prajit: daca avem forme, pentru aluat si rabdare :P taiem feliile de toast in forme, le punem pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Daca nu avem forme, taiem feliile de toast pe diagonala, in cate 2 triunghiuri. Scoatem toastul din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu crema de somon si serivm. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise