1. Se preincalzeste gratarul la caldura medie.
2. Se pune untul si usturoiul pisat intr-un bol si se amesteca impreuna cu o lingura de lemn pana cand untul se inmoaie.
3. Se prajeste putin o parte a fiecarei felii de paine.
4. Se ia painea de pe gratar si se unge pasta de unt cu usturoi pe partea neprajita a feliilor. Atentie, painea este fierbinte!
5. Se presara branza razuita pe partea neprajita, unsa cu unt.
6. Se prajeste pana cand branza se topeste si capata culoarea maro.
7. Se ia cu grija de pe gratar si se adauga ketchup dupa gust.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii