Bruschete cu telemea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • telemea de vaca 300-350 grame
  • rosii proaspete 6 bucati
  • 2-3 catei usturoi
  • ulei masline
  • busuioc uscat
  • piper

Mod de preparare

Bagheta se taie felii si se da la cuptorul incins circa 15 min.

Apoi pe fiecare felie de bagheta se pun: cateva picaturi de ulei de masline, 3-4 felii de catei de usturoi sau usturoi pisat, 2-3 felii de rosii, busuioc, branza rasa deasupra si putin piper.

Se mai da la cuptor circa 10-15 min pana incepe sa se inmoaie branza.

Se servesc simple ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise