Taiati felii de paine din bagheta, asezati-le intr-o tava unsa cu unt si dati-le la cuptor pentru 15 minute, pana cand se rumenesc. Intre timp taiati maruntel toate legumele si condimentati-le.
Cand painea este gata, luati un catel de usturoi si frecati-l de fiecare felie de paine, apoi stopiti-le cu ulei de masline si incepeti sa asezati cu atentie legumele pe paine.
Asta este tot. O gustare simpla si de efect.
Sa aveti pofta mare!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii