Sardelele se scurg si se calesc.Dupa aceea se zdrobesc cu o furculita.15 catei de usturoi se piseaza, frunzele de patrunjel se rup de pe coada si se taie marunt.Toate ingredientele se amesteca, se adauga untul si uleiul si se freaca pana obtineti o pasta.Restul de usturoi se taie bucati mai mari.Putin ulei de masline se incalzeste intr-o tigaie, se pune usturoiul se prajeste auriu si se adauga la pasta de mai sus.
Aceasta pasta se serveste pe baghete la gratar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii