Taiem cornurile,in feliute si le asezam intr-o tava de aragaz , tapetata cu hartie de copt. Peste ele presaram ulei de masline. Pe unele,punem busuioc uscat , pe altele praf curry si a treia varianta, usturoi +boia.
Se pun in cuptorul incins, la foc mare, cam 5 minute, trebue sa avem grija, deoarece se rumenesc foarte repede.
Se scot si se servesc simple sau alaturi de un peste prajit ori unse cu unt, branza etc.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii