Mai intai prajim feliile de paine taiate subtiri la prajitorul de paine. Tocam marunt rosiile spalate si curatate. Usturouil trebuie, de asemenea, tocat marunt si amestecat intr-un castronel cu uleiul de masline si cu o jumatate de lingurita de oregano. Adaugam rosiile si asezam compozitia pe cate o felie de paine prajita. Le putem orna cu patrunjel verde tocat. Asezam bruschetele pe un platou si le servim ca un aperitiv usor.
Reteta de bruschete este de origine italiana, fiind un aperitiv foarte apreciat, servit mai ales in meniurile italienesti cu paste.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii