Se incalzeste cuptorul la 180 grade (160 cele electrice cu ventilator) si se unge o forma de chec de circa 20-25 cm lungime, tapetata cu hartie de copt.
Se topeste la foc mic intr-o craticioara intinsa ciocolata si untul, se trage de pe foc si se adauga cacaoa, vanilia si zaharul si se amesteca pana se combina toate.
Se adauga cate un ou pe rand si cate putin din migdalele macinate amestecand continuu pana se pun toate ouale.
Se toarna in forma si se coace 25-30 de minute sau pana se intareste suprafata si este ferma la apasare. Se lasa in forma cel putin o ora sa se raceasca complet si apoi se scoate si se taie felii. Se poate pastra la temperatura camerei intr-o cutie de alimente pana la 5 zile. Pofta buna!
Sursa http://www.goodhousekeeping.co.uk/food/recipes/flourless-brownies
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii