Brownies este numele dat de americani, prãjiturilor de ciocolatã cu alune.
Brownies contin mai multã ciocolatã decãt fãinã, acestor ingrediente li se adaugã : fructe seci, cocos, fructe cristalizate, brânzã proaspãtã sau amestec de unt de arahide.
Îi putem servi cu inghetatã sau friscã, se mentin proaspeti câteva zile dacã se pãstreazã intr-un recipient închis.
Acesti brownies sunt de fapt o gresealã culinarã, o bibliotecarã pe nume Brownie, preparând o prãjiturã de ciocolatã a uitat sã punã praf de copt, asa cã prãjitura nu a crescut.Dar ea totusi a servit prãjitura si a avut succes, ajungând un "all-american favorite".
1)Mixeazã bine untul cu zahãrul si coaja de portocalã; adaugã gãlbenusele pe rând , mixând dupã fiecare si la urmã albusele spumã.
Adaugã fãina, nucile si cacao.
Unge cu unt si fãinã o tavã cu dimensiunile de 30 pe 20 cm de preferintã si toarnã blatul.
2)Rupe ciocolata in tablete si dispune-le deasupra blatului.
Dã la cuptor la 200ºC cca. 25 min.
Scoate dupã ce a copt, si rece taie pãtrate.
Serveste decorat cu zahãr pudrã.
Poftã bunã!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii