Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc.
Brownies:
Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc. Nu se lasa prea mult, doar sa se lasa sa se topeasca. Cand s-a mai racorit, se adauga ouale si se amesteca bine.
Faina, cacaua, zaharul si praful de copt se amesteca intr-un bol. Se adauga si ciocolata topita impreuna cu ouale.
Compozitia se pune intr-o tava de 20/20 si se da la cuptor la 180 grade C, pentru 25 min.
Perele se curata de cotor si de coaja. Punem perele intr-un vas si peste ele punem vinul, apa, zaharul si vanilia. Se fierb perele pana se inmoaie. Se scot cu grija si se lasa sa se scurga.
In lichidul ramas (500 ml) se pune amidonul si se lasa sa fiarba pana se ingroasa .Sosul obtinut este transparent.
In farfuria de servit, vom pune sos, o portie de brownies, iar deasupra vom aseza o para fiarta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii