Pentru inceput amestecam faina cu praful de copt si sarea.
Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe baie de abur sau la microunde.
Lasam 5-10 minute la racit apoi adaugam mierea si zaharul,mixam,adaugam ouale,batem bine pentru a se incorpora iar apoi faina cu praful de copt si sarea.
La final incorporam si semintele,omogenizam si transferam compozitia intr-o tava(23x33) unsa cu unt si tapetata cu faina.
Coacem in cuptorul incalzit inainte aproximativ 20-25 de minute la 180°C.Lasam sa se raceasca complet si taiem patratele.Absolut deliciosi,merita incercati.Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii