Brownies-cu crema de branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Brownies-cu crema de branza

Ingrediente

  • 180g ciocolata amara
  • 150g unt
  • 225g zahar+50g zahar
  • 3 oua+1 ou
  • 75 g faina
  • 220g crema de branza
  • vanilie

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul,pe foc mic iar cand untul incepe sa devina lichid dam de pe foc si amestecam energic pana la topire completa a acestora!

Separat crema de branza o amestecam cu 1 ou si 50g zahar,

pana devin o crema spumoasa!

In ciocolata topita incorporam 225g zahar si putin cate putin incorporam ouale batute separat ,si putin cate putin faina cernuta!

Ungem cu unt si tapetam cu faina o tava de 23x33 cm ,punem 2|3 din compozitia de ciocolata,iar cu o lingura din loc in loc,acoperim cu crema de branza;Terminam cu crema de ciocolata,nivelam;

Cu o scobitoare facem cercuri amestecand cele doua creme,si introducem in cuptorul cald 160°C timp de 35 minute;

Dupa racire taiem patrate potrivite pudram cu zahar si servim!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise