Topim ciocolata cu untul,pe foc mic iar cand untul incepe sa devina lichid dam de pe foc si amestecam energic pana la topire completa a acestora!
Separat crema de branza o amestecam cu 1 ou si 50g zahar,
pana devin o crema spumoasa!
In ciocolata topita incorporam 225g zahar si putin cate putin incorporam ouale batute separat ,si putin cate putin faina cernuta!
Ungem cu unt si tapetam cu faina o tava de 23x33 cm ,punem 2|3 din compozitia de ciocolata,iar cu o lingura din loc in loc,acoperim cu crema de branza;Terminam cu crema de ciocolata,nivelam;
Cu o scobitoare facem cercuri amestecand cele doua creme,si introducem in cuptorul cald 160°C timp de 35 minute;
Dupa racire taiem patrate potrivite pudram cu zahar si servim!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii