Brownie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Brownie

Ingrediente

  • * 125 g faina (5 Lg cu varf)
  • * 350 g zahar (12-14 Lg cu varf)
  • * 200 g unt (8 Lg)
  • * 50 g cacao (2 Lg)
  • * 4 oua
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Am inmuiat untul, apoi am adaugat zaharul, ouale, zaharul vanilat si am amestecat. Dupa aceea am adaugat cacao, faina cernuta si praful de copt si am amestecat mai departe cu mixerul pana la omogenizare.

* dupa gust se pot adauga stafide, scortisoara.

Prajitura se coace aprox 20 min (max 30).

Atentie sa nu se arda ca devine amarui pe margini!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise