Taiati pieptii de pui cubulete.
Amestecati iaurtul cu putina sare, zeama de lamaie, boabele de coriandru si usturoiul tocat, si tineti carnea circa 30 de minute in sosul astfel preparat, sa se patrunda.
Taiati zarzavatul fideluta, puneti-l intr-un vas cu apa rece de la gheata si bagati-l in frigider.
Incingeti uleiul de masline intr-o cratita sau o tigaie mare si rumeniti - cateva minute - cubuletele de carne.
Puneti-le pe tepuse (frigarui) si serviti-le cu legumele tinute la frigider, bine scurse. Daca este nevoie, mai presarati deasupra sare si piper.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii