Se spala brocolli si se taie in ciorchine mici.
Intr-o oala se pune apa (3 sferturi) sarea, otetul. Deasupra se aseaza o sita in care se pun brocolli si usturoiul.
Se da la fiert.
Dupa 10 minute de cand a inceput apa sa fiarba se ia sita de pe foc si se trece prin apa rece pentru ca brocolli-ul sa devina crocant.
Pofta mare!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii