Se pune pe foc un vas cu apa si se lasa la fiert.Cand da in clocot se adauga legumele congelate si se lasa circa 9 minute la fiert. Se scot si se lasa la scurs. Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert. Cand au fiert pe jumatate se pun si cartofii curatati si spalati si se lasa pana fierb complet. Se scurg si se lasa la racit. Cu zeama obtinuta se poate face supa de legume. Legumele reci se taie feliute medii si se pun intr-o tigaie cu ulei incins unde se rumenesc circa 5 minute. Se sareaza dupa gust si se adauga patrunjel tocat marunt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii