Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află cum să pregătești acest preparat cremos și delicios pentru mesele tale speciale.
Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:
Pregătiți sparanghelul, tăind partea lemnoasă, apoi în bucăți de cca 3 cm.
Pregătiți și câteva buchețele de broccoli, pe care le tăiați în jumătate.
Într-un bol, amestecați oul cu smântâna lichidă și bateți bine cu furculița. Condimentați după gust cu sare și piper. Adăugați și brânza gorgonzola.
Într-un vas termorezistent, așezați legumele, apoi turnați deasupra amestecul cu ou și brânza gorgonzola. Radeți pe deasupra mozzarella din belșug și dați vasul la cuptor, la 180 grade pentru cca 30 minute, până se rumenește frumos.
Poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii