1. Se spala broccoli-ul sub un jet de apa si se scurge.Se indeparteaza frunzele si buchetele ofilite si se taie in buchetele.Tulpina buchetelelor se curata, se taie scurt, si se cresteaza la capat, in cruce.
2. Se fierbe cubul-condiment pentru supa in 120 ml apa si vinul alb, timp de 2 minute. Se adauga buchetelele de broccoli si se mai fierbe timp de aprox. 12 minute.Se scot, se scurg si se mentin calde.
3. Se curata usturoiul, se toaca marunt, se adauga sare si se piseaza. Se topeste untul intr-un vas mic, se adauga usturoiul si se amesteca.
4. Se asaaza broccoli-ul pe un platou fierbinte, se condimeteaza cu sare si piper, se adauga untul cu usturoi peste sau se lasa intr-un bol mic. Se rade parmezan deasupra si se serveste.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii