Se unge o tava cu unt, se pune broccoli in feliile de sunca de Praga, cate 2-3 bucatele din floare (eu le cumpar congelate daca nu, se fieb inainte in putina apa cu putina sare), se ruleaza si se aseaza una langa alta in tava. Se bat ouale intregi si se toarna peste rulouri, pe urma se face un sos bechamel din faina si lapte se condimenteaza cu vegeta si piper praospat macinat si se toarna peste.Sosul se face din 500 ml lapte sau mai mult sa fie din belsug.Se rade cascaval deasupra. Se da la cuptor la foc potrivit la 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este foarte delicios si usor de preparat.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii