Amestecam faina cu praful de copt.
Ouale cu uleiul, le batem bine, intr-un bol.
Adaugam laptele caldut si apoi treptat, faina.
Maslinele le feliem subtire si le adaugam la aluat.
Ungem formele de briose din hartie cu putin unt apoi turnam aluatul in forme si dam la cuptorul incalzit la 160 de grade C pentru aproximativ o jumatate de ora.
Facem testul cu scobitoarea si daca sunt gata coapte, le scoatem din cuptor.
Va vor iesi 15 briose.
Le lasam sa se raceasca in forme.
Amestecam bine ingredientele umpluturii sa se omogenizeze.
Dupa ce s-au racit briosele, le taiem in doua pe orizontal si le umplem cu branza, apoi peste punem cealalta jumatate de briosa .
Ornam dupa preferinta.
Un aperitiv usor si gustaos care sper sa va faca placere.
Pofta mare !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii