1.Se bat bine albusurile cu un praf de sare .Galbenusurile se freaca cu uleiul de masline,se adauga laptele,sare dupa gust,se incorporeaza si spanacul dezghetat la temperatura camerei,apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si la urma albusul batut spuma tare.
Se toarna compozitia in forme de briose,unse cu un pic de ulei,apoi se da la copt cca.25 min.in cuptorul preincalzit.Se scot din forme si se lasa sa se raceasca bine.
2.Se freaca branzeturile cu smantana si se mai adauga sare daca este cazul apoi se da la rece cca.30 de min.
Dupa ce s-au racit briosele,se taie pe jumatate si apoi se umplu cu crema de branzeturi.De jur imprejurul umpluturii se pun frunzulite de patrunjel tocate fin si cubulete mici de ardei.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii