Pentru inceput trebuie sa topim untul. Mixam untul cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam duopa fiecare pana se incorporeaza perfect in compozitie.
Adaugam o lingura de esenta de vanilie iar apoi incorpora faina. Punem cate 2 linguri si mixam dupa fiecare. Ungem cu un buretel imbibat in ulei formele pentru briose. Eu am folosit fluturi si forma de soare.
Puteti folosi ce forme doriti sau aveti. Umplem formele cu aluat. Eu am pus cam 2 linguri pline de aluat. Preincalzim cuptorul si apoi introducem formele in cuptor pentru 20 de minute la temperatura medie. Le puteti orna dupa placul vostru.
Se servesc ca atare sau cu lapte, crema de vanilie, ciocolata, fructe. Sunt delicioase!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii