Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul treptat ca la maioneza pana se incorporeaza total.
La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de vanilie/lamaie.
Compozitia se imparte in mod egal in gaurile unei tavi de muffins sau daca nu aveti in hartiute speciale de briose.
Se pune tava la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
Crema pentru decor se pregateste astfel:intr-un vas se mixeaza mascarponele cu zaharul pudra si untul,iar apoi se pune colorant dupa preferinta.
Se orneaza briosele si se pun la frigider pentru 15 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii