Intr-o cratita se pune untul taiat cubulete impreuna cu zaharul,cacaoa,laptele si se pune sa fiarba la foc mic amestecand mereu.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia se lasa sa se raceasca, apoi se adauga treptat ouale .
Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Se adauga fructele de padure amestecand usor.
Compozitia obtinuta se pune in tavite sub forma de oameni de zapada si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 - 35 minute.
Se unge fiecare om de zapda cu un strat subtire de unt si se imbraca in pasta de zahar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii