Briosele.Se bat ouale cu zaharul, dupa care se adauga iaurtul si uleiul si se mixeaza bine. Se adauga coaja de portocal, apoi faina cernuta cu praful de copt. Se toarna in forme si se coc 20 min. se face testul cu scobitoare si verificati daca sunt gata, in caz contar mai lasati-le putin.
Crema. Se pune laptele la foc, galbenusul se amesteca cu zaharul pana se albeste dupa care se adauga laptele in fir subtire. Se pune la foc mic si se amesteca pana se ingroasa, se adauga ciocolata si se ia de pe foc. Cand s-a racit se amesteca cu frisca.
Briosele racite se ung cu gem de gutui, apoi se orneaza cu crema.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii