Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava de briose , unsa inainte cu putin unt . Nu se umplu pana la capat locasurile de briose fiindca deasupra se toarna compozitia de branza .
Pentru crema de branza se mixeaza cu blenderul :
-1 ou
-200 gr branza de vaci
-putin lapte (30 ml)
-1 banana (pentru mai multa dulceata adaugati miere sau sirop de agave )
-optional : fulgi de ciocolata (bio)
Se toarna cate putin din aceasta compozitie deasupra aluatului cu roscove si se da la cuptor pentru circa 20 de minute , la foc potrivit , dupa ce la inceput temperatura a fost maxima , pentru a creste.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se consuma .
In poza, cele mai lucioase si marmorate sunt briosele sotului meu, in care am adaugat putina miere si fulgi de ciocolata ; celelalte sunt ale mele , indulcite doar cu fructe :) .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii