Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava de briose , unsa inainte cu putin unt . Nu se umplu pana la capat locasurile de briose fiindca deasupra se toarna compozitia de branza .
Pentru crema de branza se mixeaza cu blenderul :
-1 ou
-200 gr branza de vaci
-putin lapte (30 ml)
-1 banana (pentru mai multa dulceata adaugati miere sau sirop de agave )
-optional : fulgi de ciocolata (bio)
Se toarna cate putin din aceasta compozitie deasupra aluatului cu roscove si se da la cuptor pentru circa 20 de minute , la foc potrivit , dupa ce la inceput temperatura a fost maxima , pentru a creste.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se consuma .
In poza, cele mai lucioase si marmorate sunt briosele sotului meu, in care am adaugat putina miere si fulgi de ciocolata ; celelalte sunt ale mele , indulcite doar cu fructe :) .
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii