Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet. Cat timp se fierb acestea ungem formele de briose cu ulei, apoi le tapetam cu pesmet (in strat generos pe fundul formei). Cand pastele sunt fierte le scurgem, apoi punem un strat in forme, acoperind peretii si fundul. Punem un rand de cubulete mici de sunca, mozzarella si cuburi foarte mici dintr-o rosie cherry. Acoperim cu un rand de paste, asezam iar un strat de mozzarella si un strat final de paste. Batem un ou cu smantana, sare si piper si turnam cate o lingura (sau mai mult) peste fiecare compozitie de paste din forme. Pe fiecare briosa de paste asezam cate o jumatate de rosie cherry. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 10 minute, sau pana se topeste mozzarella ce va lipi pastele intre ele si se coace oul batut cu smantana.
Le scoatem si servim imediat, dar sunt la fel de bune si reci.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii