Se bat ouale bine si se adauga toate ingredientele pentru blat. Se lasa 15-20 minute pentru a se hidrata taritele. Aluatul este destul de fluid, se va pune in formele de briose fie cu lingura, fie cu polonicul. Se coc. Se racesc. Brinza de vaci se amesteca cu zaharul si se pune peste briosele reci. Se pot adauga esente in brinza. Se decoreaza cu felii de capsuni.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii