Incanta-ti papilele gustative cu aceste briose delicioase cu cacao. O reteta simpla si rapida pentru a pregati desertul perfect pentru orice ocazie. Descopera cum sa faci briose pufoase si aromate, gata in cateva minute!
Preincalzeste cuptorul la 180°C. Aseaza hartii de copt in formele pentru briose sau unge-le cu putin unt si faina.
Amesteca ingredientele uscate: intr-un bol mare, amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si sarea.
Amesteca ingredientele umede: in alt bol, bate ouale usor si adauga untul topit si laptele. Amesteca bine pana când obtii o consistenta omogena. Adauga extractul de vanilie.
Combina ingredientele: toarna amestecul lichid peste ingredientele uscate si amesteca pana cand toate ingredientele sunt incorporate. Ai grija să nu amesteci prea mult, doar pana cand se omogenizeaza.
Umple formele pentru briose: foloseste o lingura sau un polonic micut pentru a umple formele pentru briose cam 2/3 din capacitate.
Coace: pune formele in cuptorul preincalzit si coace timp de aproximativ 15-20 de minute sau pana cand trec testul scobitorii (introduci o scobitoare in mijlocul unei briose si trebuie sa iasa curata).
Scoate briosele din cuptor si lasa-le sa se raceasca in forme timp de cateva minute, apoi le poti transfera pe un gratar pentru a le lasa sa se racească complet.
Poti presara putin zahar pudra, poti decora cu putina glazura de ciocolata sau fulgi de ciocolata pe deasupra pentru un plus de gust si aspect.
Daca va plac briosele, va mai recomandam si reteta de briose cu afine, briose cu mac, capsuni si crema de branza sau briose cu ciocolata. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii