1. Pentru aluat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se tapeteaza cu foi speciale 1-2 tavi de briose
2. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul brun si zaharul vanilat bourbon.Se adauga galbenusurile, coaja rasa si zeama de portocala si esenta de vanilie si se amesteca.Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt si migdalele macinate apoi se inglobeaza in amestecul cu galbenusuri. Intr-un alt vas se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se inglobeaza in restul ingredientelor.Se inglobeaza si ciresele confiate apoi se imparte aluatul in tava.Se dau briosele la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
3. Pentru briosele cu oua, se ung briosele cu glazura obtinuta din zaharul pudra si zeama de lamaie apoi se aseaza deasupra fiecarei briose cate 3 bomboane.
4. Pentru briosele-pui cu frisca, se bate frisca pana cand se inatreste.Se desprind de pe briose foile in care s-au copt si se intorc invers.Se imbraca briosele in frisca batuta apoi se presara cu nuca de cocos.Pentru cioc, se aseaza o migdala iar din jeleuri/bomboane rosii se pun picioruse.
5. Pentru briosele-pui cu branza,se prepara pudding-ul cu 250 ml lapte conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se lasa sa se raceasca complet. Se bate apoi pudding-ul racit cu branza, zaharul pudra si esenta finesse bourbon-vanilla aroma. Se desprind de pe briose foile in care s-au copt si se intorc invers.Se imbraca briosele in crema de branza apoi se presara cu nuca de cocos.Pentru cioc, se aseaza o migdala iar din jeleuri/bomboane se pune creasta.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii