Reteta de briose cu vanilie si ciocolata. Briose cu vanilie si ciocolata in interior. Retete de briose. Retete de muffins.
Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi la 180 de grade C.
Intr-o tava pentru briose se pun hartiute, se pun doua lingurite de aluat, iar in mijlocul aluatului, se adauga o jumatate de lingurita de Fineti sau Nutella. Deasupra se mai adauga o lingurita de aluat (bine ar fi ca formele pentru briose sa fie cu aluat cam pana la jumatate, pentru a creste frumos, deoarece altfel, riscati sa va curga pe tava. Eu am pus un pic cam mult aluat, din dorinta de a face fix 12 briose si tot am facut 14 pana la urma, iar unele au dat si pe dinafara. Se presara fulgii de ciocolata deasupra.
Se introduc briosele la cuptor, in jur de 20 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Apoi se scot pe un gratar sa se raceasca.
Reteta de briose cu vanilie si ciocolata este foarte simplu de facut, iar rezultatul este grozav. Incercati-o si voi. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii