Briose cu ton si varza de bruxelles

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Briose cu ton si varza de bruxelles

Ingrediente

  • 200 g faina200 ml lapte3 oua200 g cascaval ras80 ml ulei1 conserva mica ton in ulei 1 praf de coptmarar uscatsarepiper macinat12 buc varza de bruxelles

Mod de preparare

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.

Punem ouale intr-un vas ,le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul.Adaugam pe rand laptele, cascavalul si uleiul.Amestecam.Adaugam si tonul(eu nu l-am scurs)apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Tapeteam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate.Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton.Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise