Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite.
Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite.
1. Morcovii + alunele + stafidele hidratate
2. Faina + praful de copt + sarea + scortisoara
3. Zaharul + uleiul + ouale adaugate unul cate unul.
Peste amestecul 3 se adauga amestecul2, se omogenizeaza, apoi se adauga amestecul 1 si se incorporeaza ingredientele.
Se preincalzeste cuptorul la 150 grade C, se pregateste tava pentru briose punand in fiecare forma o hartie de copt si se coc circa 20 minute (se face testul cu scobitoarea).
Pentru crema, mixam bine branza de vaci, zaharul si mascarpone, apoi razuim sfecla si o stoarcem si adaugam sucul in crema.
Dupa ce s-au copt, briosele se scot din tava si se lasa la racit si le ornam cu crema cu ajutorul unui sprit, se pot pune deasupra fructe sau bomboane, dupa preferinte.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii