Ouale se bat spuma cu zaharul si cu margarina. Merele se curata de coaja si se rad pe razatoare. Se adauga in aluat impreuna cu jumatate din cantitatea de stafide. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie si se omogenizeaza. Forma de briose se unge bine cu margarina si se apoi se pune aluatul in forma. Se umple pe treisferturi forma deoarece briosa va creste. Se orneaza deasupra cu stafide.Se lasa la cuptor pentru 20-30 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii