Ouale se bat spuma cu zaharul si cu margarina. Merele se curata de coaja si se rad pe razatoare. Se adauga in aluat impreuna cu jumatate din cantitatea de stafide. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie si se omogenizeaza. Forma de briose se unge bine cu margarina si se apoi se pune aluatul in forma. Se umple pe treisferturi forma deoarece briosa va creste. Se orneaza deasupra cu stafide.Se lasa la cuptor pentru 20-30 de minute.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii