Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea si lasam deoparte.
Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea si lasam deoparte.
Mixam (cu mixerul sau in vasul robotului) untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul. Adaugam cate un ou, amestecand bine dupa fiecare. Incorporam laptele treptat, alternand cu faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam fructele de padure si ciocolata taiata bucatele.
Intr-o tava speciala pentru briose (sau in forme) asezam hartiutele pentru briose si le umplem cu compozitie circa 2/3.
In alt castron, amestecam rapid, cu degetele, untul rece impreuna cu faina si zaharul pana obtinem o compozitie sfaramicioasa. Presaram deasupra hartiutelor si dam la cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea. Cand sunt gata le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii