Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
  • 1 ou
  • 250 ml lichior de cocos
  • 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
  • 200 gr faina
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide

Mod de preparare

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.

Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise